Actuele situatie Great Visits to Britain 

Beste klant,

Onderaan deze pagina geven we u actuele informatie over de mogelijkheid om (met een groep) naar Groot Brittannië en Ierland te reizen. Als schoolgroepspecialist houden we goed in de gaten wat de laatste ontwikkelingen omtrent de corona maatrelen in beide landen zijn. Dit doen we om te kunnen inschatten wanneer er weer schoolreizen mogelijk zijn. De informatie wordt regelmatig aangepast, zeker als er versoepelingen aangekondigd worden.

Great Visits to Britain is in bedrijf!

Zodra de situatie het toelaat kunnen wij uw groeps- of schoolreis naar Groot Brittannië en Ierland weer, samen met u, organiseren. Houd u er a.u.b. rekening mee dat de organisatie van een reis ongeveer een half jaar in beslag neemt. We adviseren dan ook om tijdig een voorlopige en vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website of via email.

We zullen de officiële maatregelen van de overheid steeds in onze berichtgeving en besluitvorming betrekken. Die voorschriften zijn en blijven leidend bij alles wat we organiseren. De verwachting is dat we met betrekking tot het vervoer naar en het verblijf in de UK waarschijnlijk nog geruime tijd met beperkingen rekening moeten houden. Ook wat betreft programmaonderdelen, zoals musea, attracties en bezienswaardigheden zullen er vast en zeker nog geruime tijd allerlei restricties blijven gelden.

Maar we blijven hoopvol! En we gaan er van uit dat Groot Brittannië en Ierland hun grenzen voor groepsreizen weer snel open kunnen stellen. Neem voor al uw vragen gerust contact op!

--------------------------------------------------------------------------------------------

De situatie in oktober 2020:

Bron: nederlandwereldwijd.nl (ministerie van BuZa)

Laatst gewijzigd op: 13-10-2020 | Nog steeds geldig op: 13-10-2020

Het aantal besmettingen met het coronavirus is in heel het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland toegenomen. Reis alleen als het noodzakelijk is. Na een verblijf in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Door het hoge aantal coronabesmettingen in Nederland heeft de overheid van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland inreisbeperkingen ingesteld voor reizigers uit Nederland. Alleen noodzakelijk reisverkeer wordt toegelaten. Er geldt een verplichte thuisquarantaine van 14 dagen bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk. Lees alle informatie in rubriek ‘Coronavirus’. De overheid van het Verenigd Koninkrijk heeft vanaf 15 augustus 2020 inreisbeperkingen ingesteld voor reizigers uit Nederland omdat het aantal besmettingen in Nederland is toegenomen. Alleen noodzakelijk reisverkeer wordt toegelaten. Er geldt een verplichte thuisquarantaine van 14 dagen bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk. Voor het hele land geldt kleurcode ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Zie voor meer informatie de rubriek ‘Coronavirus’.

--------------------------------------------------------------------------------------------