Actuele situatie Great Visits to Britain 

Beste klant,

Onderaan deze pagina geven we u actuele informatie over de mogelijkheid om (met een groep) naar Groot Brittannië en Ierland te reizen. Als schoolgroepspecialist houden we goed in de gaten wat de laatste ontwikkelingen omtrent de corona maatrelen in beide landen zijn. Dit doen we om te kunnen inschatten wanneer er weer schoolreizen mogelijk zijn. De informatie wordt zeer regelmatig aangepast, zeker als er versoepelingen aangekondigd worden.

Great Visits to Britain is in bedrijf!

Zodra de situatie het toelaat kunnen wij uw groeps- of schoolreis naar Groot Brittannië en Ierland weer, samen met u, organiseren. Houd u er a.u.b. rekening mee dat de organisatie van een reis ongeveer een half jaar in beslag neemt. We adviseren dan ook om tijdig een voorlopige en vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website of via email.

We zullen de officiële maatregelen van de overheid steeds in onze berichtgeving en besluitvorming betrekken. Die voorschriften zijn en blijven leidend bij alles wat we organiseren. 

Groot Brittannië en Ierland hebben hun grenzen voor groepsreizen weer opengesteld. Neem voor al uw vragen gerust contact op!

--------------------------------------------------------------------------------------------

De situatie in de zomer van 2022:

Bron: nederlandwereldwijd.nl (ministerie van BuZa).  

Reisadvies Verenigd Koninkrijk<https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/verenigd-koninkrijk/reizen/reisadvies>

Laatst gewijzigd op: 11-07-2022 | Nog steeds geldig op: 11-07-2022

  • De kleurcode van het reisadvies voor het Verenigd Koninkrijk is groen. De veiligheidsrisico’s zijn vergelijkbaar met Nederland.
  • Naar het Verenigd Koninkrijk? Lees meer over de coronamaatregelen in de rubriek Coronavirus.
  • Verblijft u in het Verenigd Koninkrijk? Registreer u dan ‘uitgebreid’ bij de Informatieservice van Buitenlandse Zaken (kies optie ‘Aanmelden + registratie bij ambassade’). Zo blijft u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en weten wij dat u in het land bent.
  • Vertrekt u uit het land? Geef dit dan ook meteen door.
  • Terug naar Nederland? Check waaraan u moet voldoen bij aankomst in Nederland.
 

 

Let op: Wij hebben niet meer informatie dan in het reisadvies staat. Heeft u toch een vraag, bijvoorbeeld over de inreisregels of de coronamaatregelen? Neem dan contact op met de lokale autoriteiten van het Verenigd Koninkrijk (informatie in het Engels).

 

We begrijpen dat u meer wilt weten. Lees alles wat u moet weten op Know Before You Go