Actuele situatie Great Visits to Britain 

Beste klant,

Onderaan deze pagina geven we u actuele informatie over de mogelijkheid om (met een groep) naar Groot Brittannië en Ierland te reizen. Als schoolgroepspecialist houden we goed in de gaten wat de laatste ontwikkelingen omtrent de corona maatrelen in beide landen zijn. Dit doen we om te kunnen inschatten wanneer er weer schoolreizen mogelijk zijn. De informatie wordt regelmatig aangepast, zeker als er versoepelingen aangekondigd worden.

Great Visits to Britain is in bedrijf!

Zodra de situatie het toelaat kunnen wij uw groeps- of schoolreis naar Groot Brittannië en Ierland weer, samen met u, organiseren. Houd u er a.u.b. rekening mee dat de organisatie van een reis ongeveer een half jaar in beslag neemt. We adviseren dan ook om tijdig een voorlopige en vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website of via email.

We zullen de officiële maatregelen van de overheid steeds in onze berichtgeving en besluitvorming betrekken. Die voorschriften zijn en blijven leidend bij alles wat we organiseren. De verwachting is dat we met betrekking tot het vervoer naar en het verblijf in de UK waarschijnlijk nog geruime tijd met beperkingen rekening moeten houden. Ook wat betreft programmaonderdelen, zoals musea, attracties en bezienswaardigheden zullen er vast en zeker nog geruime tijd allerlei restricties blijven gelden.

Maar we blijven hoopvol! En we gaan er van uit dat Groot Brittannië en Ierland hun grenzen voor groepsreizen weer snel open kunnen stellen. Neem voor al uw vragen gerust contact op!

--------------------------------------------------------------------------------------------

De situatie in september 2020:

Bron: nederlandwereldwijd.nl (ministerie van BuZa)

Laatst gewijzigd op: 01-09-2020 | Nog steeds geldig op: 11-09-2020

De corona-uitbraak in Aberdeen is onder controle. De Britse overheid heeft de reisbeperkingen voor Aberdeen opgeheven. Als u vanuit het Verenigd Koninkrijk terugkomt in Nederland hoeft u NIET in thuisquarantaine te gaan omdat er geen verhoogd risico op toename van coronabesmettingen uit het Verenigd Koninkrijk in Nederland zijn. Vanaf 15 augustus 2020 zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland ingesteld omdat het aantal besmettingen in Nederland is toegenomen. Alleen noodzakelijk reisverkeer wordt toegelaten. Er geldt een strikte thuisquarantaine van 14 dagen bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk. Voor het hele land geldt kleurcode ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Zie voor meer informatie de rubriek ‘Coronavirus’.

--------------------------------------------------------------------------------------------