Nieuw!   Wandelvakantie langs het Thames Path.

Het Thames Path is een lange afstandswandeling (national trail) in zuid-Engeland; van de bron van de rivier in de Cotswolds tot aan de monding van de Thames in Londen. De totale lengte van het pad is een kleine 300 kilometer. De route is ingedeeld in 14 etappes, van elk 18 – 25 kilometer per dag.

Met onze expertise en ervaring kunnen we de reisonderdelen voor u regelen of helpen bij wat u nodig hebt, zoals vervoer, overnachtingen, bagagetransfers, toeristische informatie en meer. Met veel plezier en in overleg met u stellen we de reis samen. Wij kunnen bemiddelen, adviseren en boekingen voor u doen. De bedoeling is om u veel werk uit handen te nemen.

De kosten van een “tailor made” reis variëren met wat u door ons wilt laten organiseren. We stellen aan de hand van uw wensen een offerte op. Nadat de offerte is bevestigd gaan we voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de organisatie en nemen we contact op voor overleg als dat nodig is.

Het Thames Path begint in de buurt van Cirencester als een beekje, groeit uit tot een flinke stroom richting Oxford en tenslotte tot een volwaardige rivier bij Reading om te eindigen in de Noordzee voorbij Londen. Omdat het pad zoveel mogelijk langs de rivier loopt is het vlak en geschikt voor beginnende en ervaren wandelaars. Het pad is goed bewegwijzerd en de stadjes langs de route zijn bekend met de wandelaars die komen logeren of eten en drinken.

Voorbeeld: Dag 1 – treinreis van uw woonplaats in Nederland of België, via Londen, naar  Kemble – 1 overnachting in lokale B&B of hotel. Dag 2 t/m 5 – Vier etappes, eindigend in Oxford – 4 overnachtingen in lokale B&B’s of hotels. Dag 6/7 – treinreis van Oxford naar Londen. Keuze voor 1 dagje Londen met 1 overnachting of terug naar Nederland.

"Alles was goed geregeld en voldeed aan onze verwachtingen. Voor het volgende deel van de wandeling doen we het weer zo." Hay Hulsmans, Venlo 

Stuur voor meer informatie, contact of een afspraak een mailtje naar info@greatvisits.nl Het eerste kennismakings- of adviesgesprek is gratis.