Groepsreizen Londen

"When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford." 

Dit oude spreekwoord is nog steeds actueel. Londen is een magneet voor iedereen die een leuke, inspirerende of interessante citytrip van een paar dagen wil maken. Als je met een school, studentenvereniging, vriendengroep of familie een paar dagen naar Londen wilt, zul je een aantal afwegingen en keuzes moeten maken; hoe wil je reizen, waar wil je logeren en wat wil je gaan doen?

Wij stellen graag vrijblijvend en gratis een offerte op waarin we de gewenste keuzes voor vervoer, overtocht en verblijf verwerken. Daarnaast kunnen we op basis van zeer gunstige (groeps)tarieven onderdelen van het programma reserveren en boeken. Dit geldt voor bijvoorbeeld musicaltickets, toegang tot historische gebouwen, toeristische attracties, stadium tours, wandelingen met een gids, e.v.a.

Bij een boeking bieden we gratis ondersteuning en advies bij de logistieke opbouw van de reis en de organisatie van het programma. Tevens krijgt u van ons gratis suggesties en routes voor busrondritten en stadswandelingen.

Nieuw! Rechtstreeks met de Eurostar van Amsterdam naar Londen v.v. 

London? Let's go!